Eurovision 2018: Γιάννα Τερζή… Όνειρό Μου

Δημοσιεύθηκε από στις 14/03/2018

Η Γιάννα Τερζή δίνει εικόνα στο Όνειρό Μου, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Γιάννα Τερζή είχε την ανάγκη να γράψει ένα τραγούδι που θα εξέφραζε τη νοσταλγία και την ευγνωμοσύνη της προς τη χώρα της.

Έτσι, προέκυψε το τραγούδι Όνειρό Μου, μία mid-tempo μπαλάντα με δυνατά παραδοσιακά και βαλκανικά στοιχεία που παρουσιάζουν ένα διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Ελλήνων.

Τη μουσική υπογράφει η Γιάννα Τερζή, τους στίχους η ίδια και ο Άρης Καλημέρης, ενώ την παραγωγή με την ενορχήστρωση ανέλαβαν οι Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου. Ένα τραγούδι που ήρθε δυναμικά από την Panik Records και ήδη κατέκτησε μία θέση στην καρδιά του κοινού της Eurovision.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του, το Όνειρό Μου ανέβηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στο ελληνικό iTunes, αλλά και στο Νο1 των τάσεων στο YouTube όπου διατηρήθηκε επί σειρά ημερών, έχοντας ξεπεράσει τις 3,5 εκατομμύρια προβολές.

Το video clip για το  Όνειρό Μου έκανε πρεμιέρα στην τηλεοπτική εκπομπή «Στο Δρόμο για τη Λισαβόνα» που προβλήθηκε στην ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης 8 Μαρτίου και αμέσως μετά δημοσιεύθηκε στο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Sherif Francis.

Καλή επιτυχία ΕΛΛΑΔΑ!!! Απολαύστε το!


Περισσότερα

Προηγούμενη δημοσίευση

Ο Βασιλης Καρρας…ειναι εδω!


Thumbnail

Lakkasouliradio

To Νο 1 λαϊκό ίντερνετ ραδιο

Ακούτε Τώρα
TITLE
ARTIST