Ακούστε το νέο δίσκο της Νατάσας Θεοδωρίδου!

Δημοσιεύθηκε από στις 10/04/2018

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μία από τις πιο διαχρονικές φωνές στο ελληνικό τραγούδι της τελευταίας εικοσαετίας κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά της με έντεκα ολοκαίνουρια τραγούδια συνθέτουν το νέο δισκογραφικό εγχείρημα με τίτλο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω».

Το ολοκαίνουριο άλμπουμ της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει βασιστεί σε μία πολύ ιδιαίτερα που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στο κοινό. Τις συνθέσεις των έντεκα τραγουδιών υπογράφουν αποκλειστικά διάσημοι τραγουδιστές που είναι συγχρόνως και τραγουδοποιοί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης συγκεντρώνονται για πρώτη φορά στο ίδιο άλμπουμ και η Νατάσα Θεοδωρίδου «ντύνει» τις δημιουργίες τους με τη στιβαρή ερμηνεία της.

Στο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» συμπεριλαμβάνεται και το ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Λάθος Μου», ένα τραγούδι που έχει ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα και στις ψηφιακές πλατφόρμες από τις πρώτες στιγμές κυκλοφορίας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιμελείται για πρώτη φορά την παραγωγή και σε αυτή την προσπάθεια έχει την αμέριστη στήριξη του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο νέος δίσκος της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω
2. Λάθος Μου (με τον Κωνσταντίνο Αργυρό)
3. Πες Ό,τι Θες
4. Δε Με Αφορά
5. Τελικά Δε Σε Ξεπέρασα
6. Πώς
7. Δε Ρώτησες Ποτέ
8. Θάλασσα
9. Γρήγορα Ξημέρωσε
10. Επειδή Με Ξέρω
11. Ενός Λεπτού Σιγή


Περισσότερα

Προηγούμενη δημοσίευση

Ο Βασιλης Καρρας…ειναι εδω!


Thumbnail

Lakkasouliradio

To Νο 1 λαϊκό ίντερνετ ραδιο

Ακούτε Τώρα
TITLE
ARTIST