Πρεμιέρα Πέμπτη 26 Απριλίου στο Frangelico!

Δημοσιεύθηκε από στις 23/04/2018

Το γνωστό στέκι της παραλιακής ανανεώνει το σχήμα του για την καλοκαιρινή περίοδο με τους Γιώργο Γιαννιά, την Βασιλική Νταντά και τον Σάκη Αρσενίου να αναλαμβάνουν την διασκέδαση στο Frangelico! Πρεμιέρα Πέμπτη 26 Απριλίου!

Το Frangelico ανανεώνεται για την περίοδο του καλοκαιριού 2018 και μετά τους Γιώργο Τσαλίκη και Αγγελική Ηλιάδη, την σκυτάλη παίρνουν ο Γιώργος Γιαννιάς, η Βασιλική Νταντά και ο Σάκης Αρσενίου, τρεις καλλιτέχνες γνώριμοι στους θαμώνες του μαγαζιού, έχοντας αρκετές φορές συνεργαστεί με το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης με μεγάλη επιτυχία!

Ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει στο αγαπημένο του Frangelico με το οποίο έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του, έχοντας παραπάνω από 10 σεζόν που έχει εμφανιστεί στην πίστα του! Έχοντας για παρακαταθήκη μία εξαιρετική σεζόν στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμος να αναλάβει για ακόμη μία φορά ρόλο πρωταγωνιστή, μετά το επιτυχημένο τελευταίο πέρασμά του το καλοκαίρι του 2016.
Στο πλευρό του θα βρεθεί αυτή την φορά η αγαπημένη Βασιλική Νταντά η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στο Frangelico! Έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία από τις πίστες της Αθήνας και ένα ολοκαίνουριο single με τίτλο “Μαζί της” είναι έτοιμη να κάνει την διαφορά στο σχήμα! Η Βασιλική αν και γεννημένη στην Αθήνα, ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα της στη Θεσσαλονίκη.
Στο σχήμα θα είναι ο Σάκης Αρσενίου με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά ο Γιώργος Γιαννιάς πριν 2 χρόνια στο ίδιο κέντρο! Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει κάνει το Frangelico σπίτι του τα τελευταία χρόνια, με τις εμφανίσεις του να είναι αρκετά συχνές στα σχήματα.

Φραντζελικο Γιαννιάς Νταντά Αρσενίου για ξέφρενο γλέντι σε ρυθμούς λαϊκούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!


Περισσότερα

Προηγούμενη δημοσίευση

Ο Βασιλης Καρρας…ειναι εδω!


Thumbnail

Lakkasouliradio

To Νο 1 λαϊκό ίντερνετ ραδιο

Ακούτε Τώρα
TITLE
ARTIST