Αρχική  |  facebook  |  email Αγαπημένα  |  email  mail  |  Οροι Χρήσης  Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017  |  Είσοδος  |  Εγγραφή
 Οροι Χρησης
 
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Menu Minimize
 
Ψηφοφορία Minimize
Σας Αρέσει το Πρόγραμμα του Σταθμού ;
Αποστολή ψήφου  Εμφάνιση αποτελεσμάτων
 
Επισκέψεις Minimize
2357219
 
Καλώς ήλθατε στο Λάκκα Σούλι Radio. Καλή σας ακρόαση!!! Minimize
ΑΚΟΥΣ ΤΩΡΑ

Τίτλος:
Καλλιτέχνης:
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΡΙΝ

Τίτλος:
Καλλιτέχνης:
Στείλε το μήνυμα σου στο Studio
Μήνυμα:
Όνομα:

Εάν δεν ακούτε πατήστε σε ένα από τα παρακάτω link.
image image image image image image
image image image image image
 
Οροι Χρήσης Minimize

 

Κατά την εγγραφή σας, στο Λάκκα Σούλι ράδιο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε για σας ένα όνομα (nickname) σαν όνομα χρήστη. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο όνομα. Το Λάκκα Σούλι ράδιο διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέπει ονόματα προκλητικά ή υβριστικά και να προχωρεί σε διαγραφές των μελών που τα χρησιμοποιούν. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση χρήσης υβριστικών λέξεων-μηνυμάτων στους τίτλους ή υπογραφές των μελών.

Συμφωνείτε πως δεν θα δώσετε ποτέ και σε κανέναν τα προσωπικά σας στοιχεία σύνδεσης (passwords), διότι αυτά ίσως χρησιμοποιηθούν κακόβουλα από τρίτους με σκοπό να βλάψουν εσάς ή την κοινότητα. Για τη δική σας λοιπόν προστασία αλλά και για λόγους ορθότητας, συνιστούμε τα στοιχεία σας αυτά να παραμένουν απόρρητα.Επίσης συμφωνείτε πως δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ το όνομα κάποιου άλλου μέλους για να αποστείλετε μηνύματα ή για να επισκεφθείτε το site.

Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε ότι δεν θα αποστείλετε υλικό ή πληροφορίες που είναι λανθασμένες, συκοφαντικές, ενοχλητικές, υβριστικές, απειλητικές, πρόστυχες ή παραβιάζουν τον νόμο με οποιοδήποτε τρόπο.   Σε αντίθετη περίπτωση, τα θιγόμενα πρόσωπα μπορεί να κινηθούν νομικά εναντίον σας.

Το Λάκκα Σούλι ράδιο διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλά και εκ του νόμου είναι υποχρεωμένο να δώσει στις αρχές οποιαδήποτε πληροφορία έχει στην κατοχή του για εσάς και του ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα επιστασίας της νομοθεσίας.

Λάβετε υπόψη σας, ότι με κάθε αποστολή μηνύματος κρατείται πρωτόκολλο, στο οποίο περιλαμβάνεται και η διεύθυνση IP σας, με βάση την οποία μπορούμε να έλθουμε σε επαφή με τον παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP) που χρησιμοποιείτε. Η διεύθυνση IP, μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη / χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο lakkasouliradio.gr , κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων. Επιπλέον, μπορεί να αξιοποιηθεί αν διαπιστωθεί παράβαση των Όρων Χρήσης.

Spam, μαζικές αποστολές είναι επίσης ανεπιθύμητα. Το site μπορεί να λάβει οποιοδήποτε μέτρο κρίνει απαραίτητο, προκειμένου να προστατεύσει τα μέλη του από τέτοιου είδους επιθέσεις.

Είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την ορθότητα των μηνυμάτων που αποστέλλετε και συμφωνείτε ότι το site και οι ιστοσελίδες που σχετίζονται με αυτό, δεν φέρουν καμία ευθύνη. Λάβετε υπόψη σας πως είναι πρακτικά αδύνατο να ελέγχουμε σε συνεχή βάση τα μηνύματα. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ακρίβεια, πληρότητα ή χρησιμότητα των πληροφοριών που εμφανίζονται.

Στις περιπτώσεις εκείνες που οι διαχειριστές/συντονιστές κρίνουν πως είναι απαραίτητο, θα αφαιρούν χωρίς προειδοποίηση το μεμπτό υλικό. Τονίζουμε και πάλι πως αυτό δεν γίνεται αυτόματα και ως εκ τούτου, απαιτείται ένας σχετικός χρόνος μέχρι να επιληφθεί κάποιος συντονιστής.

Συμφωνείτε πως δεν θα αποστείλετε υλικό του οποίου δεν έχετε το copyright ή δεν έχετε την άδεια να το δημοσιεύσετε. Κατά την αποστολή υλικού που άπτεται πνευματικών δικαιωμάτων (φωτογραφίες, κείμενα κλπ), πρέπει να βεβαιώνεται πως έχετε την πνευματική τους ιδιοκτησία ή την άδεια δημοσίευσής τους. Σε κάθε περίπτωση το site δεν είναι υπεύθυνο, οφείλει όμως να μην επιτρέπει διαμέσου των σελίδων του, διακίνηση υλικού που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα.

Διευκρινίζεται ότι το περιεχόμενο τουlakkasouliradio.gr είναι ψυχαγωγικό και όχι ενημερωτικό, και ως εκ τούτου οι χρήστες δεν μπορούν να βασίζουν την οποιαδήποτε συμπεριφορά τους στις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό, και εμείς δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις πληροφορίες που έχουμε συμπεριλάβει στο lakkasouliradio.grαποδειχθεί ανακριβής. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια των πληροφοριών που θα έχουμε εντάξει στο lakkasouliradio.gr και θα προέρχονται από εμάς. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για πληροφορίες, ειδήσεις και στοιχεία που έχουν ενσωματωθεί στο lakkasouliradio.gr και προέρχονται από τρίτους.

Ο δικτυακός τόπος λειτουργεί με άδεια της  Α.Ε.Π.Ι

Η κατασκευή του παρόντος δικτυακού τόπου προστατεύεται από το νόμο 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας,

Η επίσκεψη στο lakkasouliradio.gr, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών

Επιστροφή στην Εγγραφή

 

 
Radio chat Minimize
 
On Air Minimize
 

 

 
 
Αρχική | Ο Σταθμός μας | CHAT (Νέο) | Λάκκα Σούλι Radio Player | Βιβλίο επισκεπτών | Μουσική - TOP10 | Καλλιτέχνες | Προγνωστικά Πατριάρχης | Πολιτιστικοί Σύλλογοι | Επικοινωνία
Copyright © 2017 lakkasouliradio
Powered by PK SoftNET