Socialista Club Γκαζι Αθηνα

Δημοσιεύθηκε από στις 13/12/2017

Το socialista club βρίσκεται στη περιοχή του Κεραμεικού, και μάλιστα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, στην Οδό Τριπτολέμου 33. Eδώ και 15 χρόνια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας, μιας και αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές για την έξοδο όλων όσων επιθυμούν ποιοτική διασκέδαση.

Το socialista club βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης όλων εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, ο χώρος του club δεν περιορίζεται μόνο στο εσωτερικό, όπου η χωρητικότητα φτάνει τα 800 άτομα – αφού διαθέτει και πάνω όροφο όπου φιλοξενούνται οι prive κρατήσεις του μαγαζιού – αλλά εκτείνεται και στο εξωτερικό μέρος, όπου υπάρχουν σταντ και ψηλά σκαμπό. Εκεί, μπορείς κανείς να απολαύσει το ποτό του στο καλύτερο σημείο του Κεραμικού, έχοντας υπέροχη θέα

Οι μουσικές επιλογές στο socialista club στο Γκάζι κάθε Παρασκευή και Σάββατο, είναι κυρίως mainstream με εναλλαγές ελληνικών και ξένων επιτυχιών (με περισσότερη έμφαση όμως στο ελληνικό στοιχείο, το οποίο θα λέγαμε ότι είναι πιο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου).
οι έμπειροι dj’s του μαγαζιού – οι οποίοι είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες και δημοφιλείς μουσικοί παραγωγοί – αφουγκράζονται τον παλμό του κόσμου και του προσφέρουν ξεχωριστά ακούσματα, όπως επιτυχίες του σήμερα που ξεσηκώνουν τους πάντες. Βέβαια, από το Socialista club δεν λείπουν και οι μεγάλες επιτυχίες του χθες. Αυτές που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει και χορέψει σε παλαιότερες δεκαετίες.

Socialista Club Γκάζι κράτηση www.kratisinow.gr


Lakkasouliradio

To Νο 1 λαϊκό ίντερνετ ραδιο

Ακούτε Τώρα
TITLE
ARTIST