Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Baraonda Music Hall για δυο ακόμη Τετάρτες 17 & 26 Ιανουαρίου.

Δημοσιεύθηκε από στις 13/01/2018

Με μεγάλη επιτυχία και αλλεπάλληλα sold out ολοκληρώνονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda Music Hall

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος, στην κορυφή πάντα της μουσικής σκηνής, αποθεώνεται σε κάθε εμφάνισή του από τους θαυμαστές του.

Με ένα πρόγραμμα όλων των μεγάλων επιτυχιών του, ο Τόλης Βοσκόπουλος, στο Baraonda Music Hall, ερμηνεύει τραγούδια που σημάδεψαν κι αγαπήθηκαν καθώς θυμίζουν τις σημαντικές στιγμές της μεγάλης πορείας του που κρατά περισσότερο από 50 χρόνια.

Η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια. Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης, που φέρνει την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Baraonda Music Hall για δύο ακόμη Τετάρτες έτοιμος να μαγέψει με τις μοναδικές του ερμηνείες τους φανατικούς του θαυμαστές όπως σε κάθε του εμφάνιση!

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των εμφανίσεων του στο Baraonda Music Hall θα προετοιμαστεί για δύο μοναδικές συναυλίες στο Θέατρο Παλλάς και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Περισσότερα

Προηγούμενη δημοσίευση

Ο Βασιλης Καρρας…ειναι εδω!


Thumbnail

Lakkasouliradio

To Νο 1 λαϊκό ίντερνετ ραδιο

Ακούτε Τώρα
TITLE
ARTIST