Η Πάολα παρουσιάζει τα 10 νέα ξεχωριστά τραγούδια της

Δημοσιεύθηκε από στις 04/03/2018

 

Ο νέος, πολύ αναμενόμενος ολοκληρωμένος δίσκος της μοναδικής Πάολα σε συνεργασία με το δημιουργό των επιτυχιών Γιώργο Θεοφάνους, είναι γεγονός.

Το Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ περιλαμβάνει δέκα ολοκαίνουρια τραγούδια, δέκα υπέροχες ερμηνείες της πιο αγαπημένης λαϊκής ερμηνεύτριας που θα μας συγκινήσουν, θα μας ταξιδέψουν και θα μας διασκεδάσουν.

Το άλμπουμ προλογίζει ένα βαθιά συναισθηματικό κομμάτι σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, το Καράβι που σαλπάρει μέσα από τη μαγευτική ερμηνεία της Πάολα για να μας ξεναγήσει σε εικόνες και συναισθήματα.

Στο «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ» θα βρείτε επίσης τις κυκλοφορίες που έχει συστήσει ως τώρα η πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της μαζί με το συνθέτη των πιο διαχρονικών επιτυχιών.

Ο «Θυμός», το «Για Μένα», η ανατρεπτική συνεργασία με τον Νίκο «NiVo» Βουρλιώτη στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, αλλά και ο «Γόρδιος Δεσμός» συμπεριλαμβάνονται στο tracklist.

Το νέο άλμπουμ της Πάολα με τίτλο «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ» κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Τα τραγούδια του άλμπουμ:

1. Γόρδιος Δεσμός
2. Καράβι
3. Λόγια
4. Στο Κέντρο Της Καρδιάς
5. Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ (feat NiVo)
6. Δεν πρέπει
7. Έφυγα
8. Θα Σκέφτεσαι Εμένα
9. Για Μένα
10. Θυμός

Απολαύστε τα!


Περισσότερα

Προηγούμενη δημοσίευση

Ο Βασιλης Καρρας…ειναι εδω!


Thumbnail

Lakkasouliradio

To Νο 1 λαϊκό ίντερνετ ραδιο

Ακούτε Τώρα
TITLE
ARTIST