Πάλι σε θυμάμαι.. από την υπέροχη Diana!

Δημοσιεύθηκε από στις 20/03/2018

Ηρθε και το ακούτε σε Πρώτη Μετάδοση από το lakkasouliradio.gr άλλη μια δυναμική μπαλάντα από την υπέροχη φωνή της Diana!

Η Diana μετά από έναν ολόκληρο χρόνο με επιτυχημένες συνεργασίες στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου ετοιμάζει την πρώτη  δισκογραφική της δουλειά, δια χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Το προηγούμενο single της Diana με τίτλο Κοίταξε με σε συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο, ήταν κι αυτό που έβαλε τη φωνή της στο «ραδιοφωνικό αέρα» κι άρχισε να τη μαθαίνει σιγά, σιγά κι ο κόσμος. Να τονίσουμε ότι σε περίπου ένα χρόνο, το τραγούδι έφτασε τις 8.100.000 εκ. προβολές στο Youtube.

Η Diana, που ολόκληρο το όνομά της είναι Ντιάνα Καπλανίδου, έχει αρκετά χρόνια πορείας στο χώρο της μουσικής, αλλά τώρα είναι η καλύτερη στιγμή της, όπως όλα δείχνουν…

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος όταν ανακοίνωσε τη συνεργασίας τους, είχε γράψει τα εξής λόγια μέσα από τη σελίδα του στο Facebook: Ο Γιάννης Πλούταρχος, μέσα από μια πολύ όμορφη δισκογραφική συνύπαρξη, συστήνει στο ευρύ κοινό μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, γνήσιο παιδί του αγαπημένου Πόντου που ακούει στο όνομα Ντιάνα.

Το Πάλι σε θυμάμαι είναι κομμένο και ραμμένο στη φωνή της Diana και μέσα από αυτή τη μπαλάντα του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου, η Diana ξεδιπλώνει με σωστά βήματα, το ταλέντο και τη ζεστή φωνή της.

Απολαύστε το Πάλι σε θυμάμαι που κυκλοφορεί μαζί με video clip υπό τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Στίχοι 

Αλλη μία νύχτα,
που γιά σένα πίνω,
μ’έχεις καταστρέψει,
μού’χεις κάψει το μυαλό.
Γιά να επιστρέψεις,
τη ζωή μου δίνω,
ότι και να κάνω,
να ξεχάσω δεν μπορώ

Πάλι σε θυμάμαι
κι άλλη μιά νύχτα πεθαίνω,
μόνη μου φοβάμαι,
με παραισθήσεις να ζω.
Όλα εσένα μου θυμίζουν,
σαν εικόνες που δακρύζουν,
και με πιάνει τρέλλα,
που δεν είσαι πιά εδώ.

Σκέφτομαι τα βράδια,
μεσ’την αγκαλιά σου,
το κορμί παγώνει
κι η καρδιά μου σταματά.
Μόνη ψιθυρίζω,
πάλι τ’ ονομά σου,
νοιώθω πως γυρίζεις,
όμως τίποτα μετά.


Περισσότερα

Προηγούμενη δημοσίευση

Ο Βασιλης Καρρας…ειναι εδω!


Thumbnail

Lakkasouliradio

To Νο 1 λαϊκό ίντερνετ ραδιο

Ακούτε Τώρα
TITLE
ARTIST