Βαλε το Τερμα απο το Νικο Οικονομοπουλο

Δημοσιεύθηκε από στις 07/06/2019

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας συστήνει το νέο τραγούδι του με τίτλο Βάλε το  Τέρμα που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal, και μας υπόσχεται να μας γοητεύσει και να μας κερδίσει ξανά έπειτα από δύο συνεχόμενες επιτυχίες που αναρριχήθηκαν στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Το δυναμικό Τώρα Τι Να Το Κάνω και το ξεχωριστό Δυο Ζωές που κατέλαβαν το Νο. 1 του επίσημου Airplay Chart δίνουν τη σκυτάλη στο ολοκαίνουργιο single Βάλε το  Τέρμα.

Ένα  τραγούδι που αποπνέει χαρά και αισιοδοξία, δύο θετικά συναισθήματα αναμφίβολα κατάλληλα και αναγκαία για την εποχή. Τη μουσική υπογράφουν ο Χρήστος Δάντης και οι στίχοι ανήκουν στον Νίκο Σαρρή. Το video clip  σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος μεταφέροντας στις οθόνες μας μία ανέμελη μέρα στην παραλία που καταλήγει σε μία ξέφρενη γιορτή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας καλεί να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε, να αγαπήσουμε, να ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα και να βάλουμε τέρμα την ολοκαίνουργια επιτυχία του, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι χωρίς αναστολές.

https://www.youtube.com/watch?v=MNfc4-M7_JE


Περισσότερα

Lakkasouliradio

To Νο 1 λαϊκό ίντερνετ ραδιο

Ακούτε Τώρα
TITLE
ARTIST