24 ΩΡΕΣ… ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΦΕΡΡΗ

Δημοσιεύθηκε από στις 20/05/2024

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή με το νέο του τραγούδι, «24 Ώρες», συνοδευόμενο από ένα εντυπωσιακό music video που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη. Η επιλογή της πόλης δεν είναι τυχαία, καθώς εκεί γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του ο καλλιτέχνης, δίνοντας έτσι ένα προσωπικό και συναισθηματικό στοιχείο στο βίντεο.

Το «24 Ώρες» είναι μια δυνατή ερωτική μπαλάντα που κερδίζει τον ακροατή με την μοναδική φωνή του Θοδωρή Φέρρη. Η μουσική είναι των ταλαντούχων συνθετών Χρήστου Σαντικάι και Γιάννη Φρασέρη, ενώ οι στίχοι γράφτηκαν από τον Βασίλη Γιαννόπουλο, προσθέτοντας ένταση στο τραγούδι. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης με την ερμηνεία του κάνει το τραγούδι να ξεχωρίζει.

Το κινηματογραφικής αισθητικής music video σκηνοθετήθηκε από τον George Mpenioudakis και καταφέρνει να αποδώσει με μαεστρία την ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα του τραγουδιού. Με φόντο την εντυπωσιακή Νέα Υόρκη, ο Θοδωρής Φέρρης δίνει ζωή στην ιστορία του τραγουδιού, προσφέροντας ένα οπτικοακουστικό αποτέλεσμα που συναρπάζει.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα, στο «Posidonio Music Hall». Στη σκηνή του, υποδέχεται τον Νίκο Απέργη, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μουσικό σχήμα που κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή το ενδιαφέρον του κοινού, με τις βραδιές να γίνονται sold out από το πρώτο διήμερο.


Lakkasouliradio

To Νο 1 λαϊκό ίντερνετ ραδιο

Ακούτε Τώρα
TITLE
ARTIST